Odpisuję ponieważ zauważyłam edycję posta, na który postanowiłam odpowiedzieć.
Jankowski_Kamil napisał(a):
Ceniony? Ja nie chcę być ceniony w przeciwieństwie do was.
My też nie. Nie wyciągaj zbyt daleko idących i nieprawdziwych (to Twoja specjalność?) wniosków.
Widzisz, jesteś w tej sytuacji, że Tobie nikt w twarz nie powie jaka jesteś , ani Tobie, ani prezesowi Wojciechowi ani nikomu z tych bardziej " wpływowych " na forum.
Nie jestem "wpływowa", nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę.
Za taką się nie uważam.
CO Ty możesz wiedzieć kto i co mówi do mnie?
Nie zależy mi już na tym co o mnie sądzicie. Ci , którzy widzą jak działacie, są za mną.
Bacz aby grono to nie zaczęło się kurczyć.
Wskutek Twoich wypowiedzi - tylko i wyłącznie.
Znając życie znów dostanę bana. Już raz go dostałem, dlaczego by nie po raz kolejny..przecież o wiele łatwiej tak załatwić całą sprawę niż tłumaczyć się 19 letniemu gówniarzowi.
Można tłumaczyć gdy jest szansa, że druga strona zechce zrozumieć.
ale jak mawiali starożytni: hominis est errare, insipientis in errore perseverare.
Jesteście zazdrośni o to, że chcę robić coś tak fajnego jak wasza Basia i PP ? Żałosne.
Proszę? Zazdrośni? Doprawdy chłopcze nie mamy o co! Wyobraźnia Cię znowu ponosi!
Czy dostanę bana czy nie i tak będę pracował nad Bazą , która , znając życie jeszcze wam się przyda.
Pracuj sobie na zdrowie!
Nikt tutaj na forum nie potrafi się odezwać obiektywnie i wyrazić własnej myśli, bo nie chce wychodzić przed szereg. Ci którzy wychodzą dostają bana i pozamiatane. Forum znów jest idealne.
Nigdy takie nie było.
Poczytaj dokładnie wszystkie moje posty i postaw się w mojej sytuacji - poczujesz to co ja czuję.
Szczerze mówiąc - za dużo tego i czasu szkoda.
Do momentu opublikowania tego postu może bym poczytała i postawiła się w Twojej sytuacji.
Teraz nie.
"... brak Ci pokory wobec doświadczenia i stażu starszych wiekiem genealogów " - a to zdanie ewidentnie pokazuje jak wysoko się cenisz i jak wysoko patrzysz.
Pudło. Nie mówiłam o sobie.